Alfresco Browser

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Senior Member

Alfresco Browser

I have 2 server with DEV and UAT environment and in both server IE 11 is used.

I have created 1 datalist where 1 field is with boolean is there.

Now The problem is in dev server if I update that boolean true/false it is working but same scenario is not working in uat.

Thanks & Regard,
Sanjay
2 Replies
Highlighted
Professional

Re: Alfresco Browser

When you say "is not working in uat" what is the problem? Do you see any error messages in the UI or in the log?

Assuming you have cleared the browser cache between tests and perhaps also restarted the browser between tests and you are still seeing a difference in behavior between the two environments, you can safely assume there is a difference between the two environments.

Are you deploying the exact same AMP to DEV as you are to UAT?

Do both environments have the exact same set of AMPs installed (including version of each)?

Has anyone made changes that are not included in an AMP, such as touching Alfresco's files or adding extensions to Tomcat Shared?

What gives you the confidence that DEV and UAT are identical?

Senior Member

Re: Alfresco Browser

I am not seeing any error in UI or log.

First I have deployed amps in dev and tested with IE(working).

Same exercise I did with uat,not working(It is not updating datalist).

Now When I have tested with crome browser,it's working fine in uat also.

So can I assume that problem is of browser?

Thanks & Regard,
Sanjay