Alfresco community edition pods not coming up( solr,ce-repository,share)

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
anujcb
Active Member II

Alfresco community edition pods not coming up( solr,ce-repository,share)

Jump to solution

I managed to set up the kubernetes cluster and deployed the community edition using helm charts. Most of the deployments came up fine except for the main three ones. Any insights/pointers on how to debug this is greatly appreciated!

heml version 2.16.2

 

 

 

alfresco-search-solr 

error: 

pod has unbound immediate PersistentVolumeClaims (repeated 2 times)
Liveness probe failed: Get http://100.104.0.8:8983/solr/alfresco/admin/luke: net/http: request canceled (Client.Timeout exceeded while awaiting headers)
Back-off restarting failed container
 
alfresco-cs-ce-repository
 
error:
0/3 nodes are available: 1 node(s) had taints that the pod didn't tolerate, 2 Insufficient memory.

 

alfresco-cs-share

error:

Readiness probe failed: Get http://100.120.0.13:8080/share/page/: net/http: request canceled (Client.Timeout exceeded while awaiting headers)
Back-off restarting failed container
 
F:\kops>helm list
NAME APP VERSION NAMESPACE
soft-hamster nginx-ingress-1.29.5 0.27.1 ns-tiller
wishing-chinchilla alfresco-content-services-community-4.0.0 6.2.0-ga ns-tiller

 

1 Solution

Accepted Solutions
anujcb
Active Member II

Re: Alfresco community edition pods not coming up( solr,ce-repository,share)

Jump to solution

This was resolved by changing the node from a t2.medium sized instance to a m4.xlarge sized instance

View solution in original post

4 Replies
anujcb
Active Member II

Re: Alfresco community edition pods not coming up( solr,ce-repository,share)

Jump to solution

This was resolved by changing the node from a t2.medium sized instance to a m4.xlarge sized instance

View solution in original post

Community Manager
Community Manager

Re: Alfresco community edition pods not coming up( solr,ce-repository,share)

Jump to solution

Hi @anujcb,

So pleased you managed to resolve your issue. I'm also grateful for you posting your solution - I'm sure this will be helpful for others who encounter a similar issue.

Thanks again, 

Digital Community Manager, Alfresco Software.
Problem solved? Click Accept as Solution!
anujcb
Active Member II

Re: Alfresco community edition pods not coming up( solr,ce-repository,share)

Jump to solution

Sure...anything for the community. When are you guys planning on updating the instructions for deployment of community edition to AWS using kops and Helm 3 ir above? 

Community Manager
Community Manager

Re: Alfresco community edition pods not coming up( solr,ce-repository,share)

Jump to solution

Hi @anujcb,


@anujcb wrote:

Sure...anything for the community. When are you guys planning on updating the instructions for deployment of community edition to AWS using kops and Helm 3 ir above? 



That's a good suggestion. I'll pass it on to someone more qualified than me Smiley Happy 

 

Digital Community Manager, Alfresco Software.
Problem solved? Click Accept as Solution!