Alfresco is running without Share Services when added Kerberos auth

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Active Member II

Alfresco is running without Share Services when added Kerberos auth

Jump to solution

Im using alfresco community 6.2. When i enable Kerberos and log in alf share i get message on top of page "Alfresco is running without Share Services. See your System Administrator for more details." but there is no error with share module in logs.

When i comment out kerberos section in config, restart tomcat and log in with internal user of alfresco there is no that message.

Start alfresco with internal auth https://pastebin.com/e5fXwduc

Start alfresco with kerberos auth https://pastebin.com/ZiXxk2pm

What is wrong?

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Active Member II

Re: Alfresco is running without Share Services when added Kerberos auth

Jump to solution

I didnt follow instuction. I decide to skip second block of<config evaluator="string-compare" condition="Remote"> in https://docs.alfresco.com/6.0/tasks/auth-kerberos-shareSSO.html Now all fine.


View solution in original post

2 Replies
Highlighted
Active Member II

Re: Alfresco is running without Share Services when added Kerberos auth

Jump to solution

I didnt follow instuction. I decide to skip second block of<config evaluator="string-compare" condition="Remote"> in https://docs.alfresco.com/6.0/tasks/auth-kerberos-shareSSO.html Now all fine.


View solution in original post

Highlighted
Community Manager
Community Manager

Re: Alfresco is running without Share Services when added Kerberos auth

Jump to solution

Hi @Zhoel,

Glad you managed to resolve it yourself & thanks for updating how you did it - helpful to other users. 

Digital Community Manager, Alfresco Software.
Problem solved? Click Accept as Solution!