Deploy alfresco content on azure

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Member II

Deploy alfresco content on azure

Hello all.

I'm trying to deploy alfresco-content-repository-community (6.2.1-A8) docker image on a app services Azure.

Container start in 2 seconds but no service available.

I'll give parameters thru JAVA_OPTS : 

-Ddb.driver=org.postgresql.Driver 
-Ddb.username=alfresco@xxx-server
-Ddb.password=xxxx
-Ddb.url=jdbc:postgresql://xxx-server.postgres.database.azure.com:5432/alfresco 
-Ddir.root=/mount_point
-Dalfresco.host=host-xxx.azurewebsites.net
-Dalfresco.port=80
-Dalfresco.protocol=https
-Daos.baseUrlOverwrite=https://host-xxx.azurewebsites.net/alfresco/aos 
-DlocalTransform.core-aio.url=https://transform-host-xxx.azurewebsites.net/ 
-Dalfresco-pdf-renderer.url=https://transform-host-xxx.azurewebsites.net/ 
-Djodconverter.url=https://transform-host-xxx.azurewebsites.net/ 
-Dimg.url=https://transform-host-xxx.azurewebsites.net/ 
-Dtika.url=https://transform-host-xxx.azurewebsites.net/ 
-Dtransform.misc.url=https://transform-host-xxx.azurewebsites.net/ 
-Dcsrf.filter.enabled=false 
-Xms1500m 
-Xmx1500m
-Dmessaging.broker.url="failover:(nio://https://activemq-xxx.azurewebsites.net)?timeout=3000&jms.useCompression=true" 


Logs are very small on azure : 

2020-07-02T09:47:34.684Z INFO - Pulling image: labtooling.azurecr.io/alfresco-content-repository-community:6.2.1-A8
2020-07-02T09:47:35.031Z INFO - 6.2.1-A8 Pulling from alfresco-content-repository-community
2020-07-02T09:47:35.033Z INFO - Digest: sha256:d77e597e32808390fa5e2574d667efdc4078b6af2b598cac7af3c55e4fc266f6
2020-07-02T09:47:35.033Z INFO - Status: Image is up to date for labtooling.azurecr.io/alfresco-content-repository-community:6.2.1-A8
2020-07-02T09:47:35.035Z INFO - Pull Image successful, Time taken: 0 Minutes and 0 Seconds
2020-07-02T09:47:35.055Z INFO - Starting container for site
2020-07-02T09:47:35.056Z INFO - docker run -d -p 8080:8080 --name alfresco-content_4_34106f49 -e PORT=8080 -e WEBSITES_PORT=8080 -e WEBSITE_SITE_NAME=alfresco-content -e WEBSITE_AUTH_ENABLED=False -e WEBSITE_ROLE_INSTANCE_ID=0 -e WEBSITE_HOSTNAME=alfresco-content.azurewebsites.net -e WEBSITE_INSTANCE_ID=0565075a480d16b1f735ff8a5e5e850273dc8ca8480f6483ea9b1c209d58e68e -e HTTP_LOGGING_ENABLED=1 labtooling.azurecr.io/alfresco-content-repository-community:6.2.1-A8
2020-07-02T09:47:36.872Z INFO - Initiating warmup request to container alfresco-content_4_34106f49 for site alfresco-content
2020-07-02T09:47:41.616Z INFO - Container alfresco-content_4_34106f49 for site alfresco-content initialized successfully and is ready to serve requests.
Do you have any ideas ?
 

Regards.

Jonathan