How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
jbrasil
Active Member II

Re: How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

Jump to solution

 

jbrasil
Active Member II

Re: How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

Jump to solution

Hello joseantonionava,
Would you have the MessagesWebScript.class file with this change?

Thanks a lot!
Zé Brasil

jbrasil
Active Member II

Re: How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

Jump to solution

 

joseantonionava
Established Member

Re: How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

Jump to solution

Hello jbrasil... sure...

Here you are...

https://mega.nz/#!H4N1QYIB!yajjCVMUAXFZm-sU0fUsJ1OLFmbCWElSJfsoyrWU0_8

First backup the original file... and tell me if it works for you.

Regards.

View solution in original post

jbrasil
Active Member II

Re: How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

Jump to solution

Hi joseantonionava,
It worked.
Thanks a lot for the help.
With best regards,
Zé Brasil

r_aurelian
Active Member II

Re: How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

Jump to solution

Thank you joseantonionava,

The file worked fine. Hopefully this issue will be actually fixed for good in a future version.

 

zerros
Active Member

Re: How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

Jump to solution

Hello,

How apply this patch in a docker environment please ? I have the same issue with mixed content due to logo.

Thanks.

michaelzietlow
Active Member II

Re: How to disable Tracking Logo in Community Edition 201901 GA (Docker)

Jump to solution

I can confirm the 5.2 tracking logo GET, is STILL PRESENT in Community7.0 MessagesWebScript.class  Smiley Frustrated

 

community7.0# strings /var/opt/alfresco/tomcat/webapps/share/WEB-INF/classes/org/alfresco/web/scripts/MessagesWebScript.class| grep png

j://www.alfresco.com/assets/images/logos/community-5.2-share.png" alt="*" style="display:none"/>'}, 100);

 

As written this breaks my HAPROXY to NGINX over SSL deployment without running the modified class file listed above.  Smiley Sad

Even though I'm running https:// with Nginx, tomcat doesn't know this.


Maybe there is some global properties switch that instructs tomcat to only offer https://  responses?

Otherwise reverse Proxy users may hav to set up ssl certificates on Tomcat and double encrypt.  This way I believe Tomcat will tell all its clients to use https://