Share login does nothing

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
FBoros
Active Member

Share login does nothing

Jump to solution

I've installed ACS community version 6.2 using this guide. I can succesfully launch Alfresco on "http://192.168.120.130:8080/alfresco/" and login to it using admin account. I can also access "http://192.168.120.130:8080/share/page/", but when I try to log in with (admin/admin), the page just refreshes and nothing happens. When I use incorrect login info, the page informs me that authentification details haven't been recognized, so I assume that share can communicate with DB just fine.

I don't know whether this relates, but I needed to disable CSRFPolicy before by placing this in share-config-custom.xml

<config evaluator="string-compare" condition="CSRFPolicy" replace="true">
<properties>
<referer>http://192.168.120.130:8080/.*</referer>
<origin>http://192.168.120.130:8080</origin>
</properties>

 

I checked log for alfresco, share and catalina and there is no error.

 

Information from Alfresco admin console:

SystemSummary.png

 

My alfresco-global.properties:

#
# Custom content and index data location
#
dir.root=/opt/alfresco-6.2.2./alf_data

#
# Sample database connection properties
#
db.username=alfresco
db.password=alfresco
db.name=alfresco
db.pool.max=275

#
# Choose DB connection properties for your database, e.g. for PostgreSQL
#
db.driver=org.postgresql.Driver
db.url=jdbc:postgresql://localhost:5432/alfresco

#
# URL Generation Parameters (The ${localname} token is replaced by the local server name)
#-------------
alfresco.context=alfresco
alfresco.host=192.168.120.130
alfresco.port=8080
alfresco.protocol=http
share.context=share
share.host=192.168.120.130
share.port=8080
share.protocol=http

# encryption
solr.secureComms=none
index.subsystem.name=solr6

# ssl encryption
encryption.ssl.keystore.location=${dir.keystore}/ssl.keystore
encryption.ssl.keystore.type=JCEKS
encryption.ssl.keystore.keyMetaData.location=
encryption.ssl.truststore.location=${dir.keystore}/ssl.truststore
encryption.ssl.truststore.type=JCEKS
encryption.ssl.truststore.keyMetaData.location=

# secret key keystore
#configurationencryption.keystore.location=${dir.keystore}/keystore
#encryption.keystore.keyMetaData.location=
#encryption.keystore.type=JCEKS
solr.host=localhost
solr.port=8983
solr.port.ssl=8983

local.transform.service.enabled=false

### Initial admin password ###
alfresco_user_store.adminpassword=209c6174da490caeb422f3fa5a7ae634

alfresco-pdf-renderer.root=/opt/alfresco-6.2.2./alfresco-pdf-renderer
alfresco-pdf-renderer.exe=${alfresco-pdf-renderer.root}/alfresco-pdf-renderer
alfresco-pdf-renderer.url=http://192.168.120.130:8090/

jodconverter.officeHome=/opt/alfresco-6.2.2./libreoffice/libreoffice6.4

 

1 Solution

Accepted Solutions
abhinavmishra14
Moderator
Moderator

Re: Share login does nothing

Jump to solution

hmm really strange, not sure what is missing in this rare scenario. May be try setting up fresh. 

~Abhinav
(ACSCE, AWS SAA-C02, GAIQ)

View solution in original post

12 Replies
Giuliano
Active Member II

Re: Share login does nothing

Jump to solution

If the problem persist,

You could try to reset admin password following this instructions:

https://docs.alfresco.com/5.0/concepts/admin-password.html

abhinavmishra14
Moderator
Moderator

Re: Share login does nothing

Jump to solution

Couple of things to check:

1- When you hit login exactly, do you see any logs in catalina.out and/or alfresco.log and share.log ? You have already mentioned that you did not see anything, but just to double check.

2- Did you also check the browser console and network logs?  

You have mentioned that you are able to login to alfresco and share is also able to validate incorrect credentials, so default credentials should work without any change. I would suggest to review above and share the details and see what you get. Additionally try the below config for CSRF (disable it), and see if login goes through:

<config evaluator="string-compare" condition="CSRFPolicy" replace="true">
    <filter/>
</config>

 

~Abhinav
(ACSCE, AWS SAA-C02, GAIQ)
FBoros
Active Member

Re: Share login does nothing

Jump to solution

Thanks for the reply!

1- Yes I made sure to check all three of thementioned log files and none did contain any error or warning message after clicking on login button.

2- Yes I did also check browser console and network logs and nothing showed there.

It's very strange to me. It seems like everything is working, but there is happening some wrong redirecting to login page in the background.

I've also tried to disable CSRF as you mentioned and nothing changed. 

As I'm out of options, I'm going to do clean installation on new machine and see if I'll get to the same problem. Maybe I've messed up something in this installation.

FBoros
Active Member

Re: Share login does nothing

Jump to solution

Thanks for suggestion! I've tried that, but the problem is still the same.

abhinavmishra14
Moderator
Moderator

Re: Share login does nothing

Jump to solution

Yes it's strange. One more try:

Can you open a new browser or incognito mode and try login? 
You might have tried already but thought to check

~Abhinav
(ACSCE, AWS SAA-C02, GAIQ)
FBoros
Active Member

Re: Share login does nothing

Jump to solution

Yes, I've tried three different browsers, clearing cache and also incognito mode, but the problem remains.

abhinavmishra14
Moderator
Moderator

Re: Share login does nothing

Jump to solution

hmm really strange, not sure what is missing in this rare scenario. May be try setting up fresh. 

~Abhinav
(ACSCE, AWS SAA-C02, GAIQ)

View solution in original post

saidone
Active Member

Re: Share login does nothing

Jump to solution

Hi FBoros,

Did you install the Share Services AMP into alfresco.war?

FBoros
Active Member

Re: Share login does nothing

Jump to solution

Yes, I did.