The content imported into Alfresco One 5.1 does not render properly under node browser

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
paiyyavj13
Established Member II

The content imported into Alfresco One 5.1 does not render properly under node browser

Jump to solution

Hi,

I tried accessing the node which was imported through the Bulk Importer tool and the node browser did not render it.

I searched for the node and it showed up as below:

When I click on the node, I see the below screen:

I used: Alfresco One 5.1 Enterprise, Bulk Importer Tool.

The test configuration files are as attached.

Note:

The metadata that is mentioned in the configured metadata file is applied on the document properly as the cm:description metadata is displayed properly on the Share documentLibrary UI. 

I am not quite sure why it does not render properly on Node Browser, I want to fix this as it would help in future debugging purposes.

Please guide me.... Thank you...

Regards,

1 Solution

Accepted Solutions
paiyyavj13
Established Member II

Re: The content imported into Alfresco One 5.1 does not render properly under node browser

Jump to solution

Works properly after I deployed the latest bulk import tool code...

View solution in original post

2 Replies
muralidharand
Established Member II

Re: The content imported into Alfresco One 5.1 does not render properly under node browser

Jump to solution

Is there any information is logged in alfresco.log and share.log ? Any error / warning information in browser console ?

paiyyavj13
Established Member II

Re: The content imported into Alfresco One 5.1 does not render properly under node browser

Jump to solution

Works properly after I deployed the latest bulk import tool code...

View solution in original post