Error while deploying process

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Member II

Error while deploying process

Error while generating process diagram, image will not be stored in repository

java.lang.NullPointerException: null
at sun.awt.FontConfiguration.getVersion(FontConfiguration.java:1264) ~[na:1.8.0_151]
at sun.awt.FontConfiguration.readFontConfigFile(FontConfiguration.java:219) ~[na:1.8.0_151]
at sun.awt.FontConfiguration.init(FontConfiguration.java:107) ~[na:1.8.0_151]
at sun.awt.X11FontManager.createFontConfiguration(X11FontManager.java:774) ~[na:1.8.0_151]
at sun.font.SunFontManager$2.run(SunFontManager.java:431) ~[na:1.8.0_151]
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ~[na:1.8.0_151]
at sun.font.SunFontManager.<init>(SunFontManager.java:376) ~[na:1.8.0_151]
at sun.awt.FcFontManager.<init>(FcFontManager.java:35) ~[na:1.8.0_151]
at sun.awt.X11FontManager.<init>(X11FontManager.java:57) ~[na:1.8.0_151]
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) ~[na:1.8.0_151]
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(NativeConstructorAccessorImpl.java:62) ~[na:1.8.0_151]
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:45) ~[na:1.8.0_151]
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Constructor.java:423) ~[na:1.8.0_151]
at java.lang.Class.newInstance(Class.java:442) ~[na:1.8.0_151]
at sun.font.FontManagerFactory$1.run(FontManagerFactory.java:83) ~[na:1.8.0_151]
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ~[na:1.8.0_151]
at sun.font.FontManagerFactory.getInstance(FontManagerFactory.java:74) ~[na:1.8.0_151]
at sun.font.SunFontManager.getInstance(SunFontManager.java:250) ~[na:1.8.0_151]
at sun.font.FontDesignMetrics.getMetrics(FontDesignMetrics.java:264) ~[na:1.8.0_151]
at sun.java2d.SunGraphics2D.getFontMetrics(SunGraphics2D.java:856) ~[na:1.8.0_151]
at org.activiti.image.impl.DefaultProcessDiagramCanvas.initialize(DefaultProcessDiagramCanvas.java:218) ~[activiti-image-generator-5.22.0.jar!/:5.22.0]

This error started appearing suddenly... All these days it was working fine and was able to deploy. Not sure why this error is being thrown up now...

I am using activiti-engine 5.22

1 Reply
Highlighted
Member II

Re: Error while deploying process

This seems to be coming up only in Docker... not on local deploys.